Vitaj leto a stanovačka v SPM

Prázdniny sa nám pomaly, ale isto blížia. Preto sme si hneď na prvý prázdninový víkend pripravili takéto „dvojpodujatie“.

Od rána 9:30 1.júla bude múzeum otvorené a plne prístupné pre program, ktorý si sami vytvoríte. 🏸Či už sa rozhodnete pre športové hry s deťmi alebo budete len tak piknikovať na deke, to už necháme na vás. ⚽️

🚂Samozrejme sa budete môcť odviezť vlakom Nitrianskej poľnej železnice.

📖Baby z Antikvariát Zrkadlo pre vás opäť pripravili swap kníh. Preto, ak máte knihy, ktoré by ste si chceli vymeniť za iné, isto si ich so sebou prineste.

🔥K dispozícii bude aj ohnisko a malý gril. Je viac než pravdepodobné, že v istý moment tam môže byť veľa ľudí. Vieme však, že naši návštevníci sú ohľaduplní. Zároveň chápu, že robíme všetko, čo je v našich skromných silách, aby sa u nás dobre cítili.❤️🙏

Na podujatie sa odveziete aj mestským turistickým vláčikom.🌙O 19:00 sa zatvárajú brány múzea a začína sa Stanovačka v SPM. V areáli zostanú len tí, ktorí tu budú chcieť prespať. Inak bránu zatvoríme a zostane tak až do nasledujúceho rána.

Budeme opekať, grilovať, pozorovať hviezdy s ľuďmi z astronomického krúžku KOS Nitra a deti si na dobrú noc vypočujú rozprávku.
Na stanovačku je potrebné sa dopredu nahlásiť (e-mailom na koppan@agrokomplex.sk alebo na telefónnom čísle 0902 969 600).

Nezabudnite si so sebou priniesť repelent a čelovku (máme tu zlé osvetlenie)

Na podujatie vás odvezie aj turistický vláčik

Akcia sa koná v priestoroch Slovenského poľnohospodárskeho múzea.

Vstup je cez bránu B5 (Dlhá 92, Nitra)

Podujatie Vitaj leto sa koná 1. júla 2023 od 9:30 do 18:00

Vstup na podujatie Vitaj leto je bezplatné, jazda vlakom, vláčikom a prehliadka skanzenu je spoplatnená podľa platného cenníka.

Akcia Stanovačka v SPM začína 1.júla 2023 od 19:00 a trvá do 10:00 2.júla 2023. Stanové miesto je spoplatnené sumou 5€. Na stanovačku je potrebné sa dopredu nahlásiť (e-mailom na koppan@agrokomplex.sk alebo na telefónnom čísle 0902 969 600).

Zmena programu vyhradená.

Odporúčané články